Nu e de vanzare - Alege pentru binele tau

Program de mobilizare a comunitatii impotriva traficului de persoane initiat de Fundatia Ratiu pentru Democratie, Turda. Programul a fost lansat in anul 2007 si anual desfasoara proiecte de informare cu "tineri" de toate varstele.

miercuri, 23 iunie 2010

Rutgers University & Centrul Ratiu pentru Democratie colaboreaza.



In data de 31 mai 2010 14 studenti ai Universitatii Rutgers, New Jersey insotiti de prof. univ. Rebecca Davis au participat la masa rotunda “Drepturile omului si rolul organizatiilor neguvernamentale” organizata de Centrul Ratiu pentru Democratie ca activitate in cadrul programului Summer Study Abroad 2010.
Evenimentul a favorizat comunicarea, schimbul de idei si de experiente in trei domenii: egalitatea de gen, traficul de persoane si activitatile organizatiilor neguvernamentale din Romania din perspectiva drepturilor omului.
In urma acestui eveniment, studentii au manifestat un real interes fata de subiectele abordate si s-au alaturat Centrului Ratiu pentru Democratie in lupta impotriva traficului de persoane sub forma unor actiuni de voluntariat sau de practica profesionala coordonata.
Kimberly Spirito , Eunji Kim si Matthew Hundemann sunt trei dintre studentii interesati de actiunile de mobilizare a comunitatii impotriva traficului de persoane.
Datorita bunei colaborari cu Liceul Josika Miklos din municipiul Turda, Kim si Eunji au moderat un grup de discutii pe tema traficului de persoane informand 20 de elevi despre modalitatile de scadere a riscului de victimizare in randul comunitatii in care traiesc.



http://www.youtube.com/watch?v=QsTEoG1Xhkk

Etichete: , , ,

2 comentarii:

  • La 23 iunie 2010 la 18:39 , Blogger Brindusa (Brinda Dasha) a spus...

    Foarte bun filmuletul. Oana, te sfatuies cca in loc de link, sa pui chiar filmuletul. In partea de jos, sub film, apasa unde scrie embed, si iti dau un cod. Acela il pui in edit si apare filmul pe pagina, nu doar linkul si arata mult mai bine asa.

     
  • La 25 iunie 2010 la 14:26 , Blogger notforsale a spus...

    Brandusa, multumesc de sfat. Asa voiam sa il postez, doar ca nu imi permite tema sa fac asta, blogul fiind creat cu varianta mai veche.

     

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire